"No Water, No Life. No Blue, No Green!"

Sylvia Earle

sky-plasticheroes.jpg

De Blue Bottle 500


Graag vertel ik je iets meer over ons project dat verder gaat dan 'n roestvrijstalen thermosfles of relatiegeschenk! 

 

Met het project ‘Gratis drinkwater’ en the Blue Bottle gaan we binnen het Nederlands Caribisch gebied het gebruik van water en frisdrank in plastic flesjes drastisch terugbrengen. De drinkwaterkwaliteit op onze tropische eilanden is perfect. De onwetende toerist koopt echter massaal water in plastic flesjes. Hierdoor is er een constante stroom aan plastic [zwerf]afval en wordt de toch al fragiele leefomgeving van mens, dier en de natuur op en rond de eilanden zwaar belast.

Ons project informeert die toerist over de drinkwaterkwaliteit, brengt samen met ondernemers een netwerk van waterpunten tot stand en biedt met the Blue Bottle [de thermosfles 2.0] een perfect werkend alternatief om dagelijks kraanwater te gebruiken. Zo wordt het [zwerf]afval teruggedrongen, ontstaat er een 'groene' bewustwording en is er een directe verbetering van het leefklimaat. 

 

Wij noemen dat PRecycling! Niet opruimen, maar ingrijpen voor het gebeurt!

Omdat we met de direct belanghebbende en/of via de reguliere weg van bancaire lening, private investeerders, subsidie en/of fondsen geen projectfinanciering tot stand krijgen zijn we deze ‘the Blue Bottle 500’ gestart. De winst uit de verkoop hiervan gebruiken wij om het project op de pilotlocatie Bonaire op te starten.

De boodschap die door de Blue Bottle tussen de regels wordt afgegeven is; 'drink elke dag genoeg water' maar ook 'wordt je bewust van de [onnodige] afvalstroom van lege plastic flesjes en de belasting hiervan op je omgeving.' Door samen op te trekken kunnen we dit breed uitdragen. Ook in Nederland want onze Blue Bottle is perfect voor hete koffie, gluhwein of chocolademelk! 

 

Daarom zoeken wij 'groene' Blue Bottle 500 partners!

Voor de eerste 500 ondernemers, bedrijven of organisaties die zich aansluiten als Blue Bottle partner is een prachtig aanbod. Normaal kosten 40 flessen met lasergravering en opstartkosten 859 euro inclusief btw.

Als Blue Bottle partner ontvang je die 40 flessen voor 500 euro exclusief btw!

Dat is nog eens een leuk voor [Kerst]cadeautje voor medewerkers of relaties! Meer flessen binnen hetzelfde aanbod mag natuurlijk ook!

De deelname is actief na betaling van de factuur. Na elke 20e inschrijving geven wij een verzamelorder af bij de fabriek. Omdat de Blue Bottles 'n logo, merk of slagzin dragen valt dit voor de Belastingdienst volledig onder reclamekosten en binnen de regels voor relatiegeschenken. 

Wij delen een participatie doormiddel van verschillende afbeeldingen via Twitter, Facebook, Instagram en Linkedin. Voor de eigen profilering ontvangt men diverse afbeeldingen voor website of de sociale media. De gepersonaliseerde Blue Bottle wordt ook geplaatst op de speciale actiepagina op the Blue Bottle website als een van de starters van dit project.

Blauw is het nieuwe groen!!


PS: Ons project is geselecteerd voor de ASNBank Wereldprijs 2017 als een van de beste 'groene' oplossingen voor de Wereld van morgen!

Meer weten? 

Neem nu contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.the Blue Bottle 500 print dimensions