"No Water, No Life. No Blue, No Green!"

Sylvia Earle

sky-plasticheroes.jpg

Onze Blue Bottles!


the Caribbean Blue Bottles

Onze Blue Bottle heeft een inhoud van 0,5 liter en houdt deze gegarandeerd 12 uur koud en koel. Hij is licht, niet te groot, ligt lekker in de hand en die brede opening is gemaakt voor direct drinken, het heeft de perfecte maat voor ijsklontjes of bevroren vruchtjes en is heel gemakkelijk schoon te houden met een normale afwasborstel.

Hét souvenir uit het Caribisch gebied!

Onze Blue Bottle is de thermosfles 2.0 en speciaal ontwikkeld voor warme gebieden zoals het Caribisch gebied, tropische eilanden of woestijnen. Zijn Cool Body® bestaat uit een dubbelwandige roestvaststalen vacuümconstructie met een special harde poeder-gecoate buitenkant, hierdoor is hij ijzersterk en stootvast, voelt het prettig aan en geeft het absoluut geen waterdruppels of condens. 

Kouder, koeler, langer, beter!

De Blue Bottle is 100% recyclebaar en de dop is 100% BPA-vrij! De rubber sluitring is online én ook los verkrijgbaar. Zelfs volledig gevuld blijft hij drijven en je kan hem - zonder de dop - gewoon gebruiken als drinkbeker op je bureau of tafel op de porche of dakterras. Maar natuurlijk is de Blue Bottle het perfecte souvenir met een gegarandeerd jarenlang gebruiksplezier.

Blauw is het nieuwe groen!