"No Water, No Life. No Blue, No Green!"

Sylvia Earle

SKY-WZ.jpg
the Blue Bottle 500

De Blue Bottle 500

Wordt ook Blue Bottle 500 partner!

Voor de eerste ondernemers, bedrijven of organisaties die zich aansluiten als Blue Bottle partner is een prachtig aanbod. Normaal zijn de kosten voor 40 flessen met een lasergravering van logo, beeldmerk en/of slogan inclusief de opstartkosten en handeling 859,- euro inclusief btw. Maar voor die eerste beslissers hebben wij een unieke inschrijfactie!  

Voor elke Blue Bottle partner kost dit maar 500 euro! [bedrag exclusief btw]

Uw deelname is alleen actief na betaling van de factuur. Omdat uw 40 Bottles uw logo, merk of slagzin dragen boekt u dit voor de belastingopgave volledig onder reclamekosten. 

Perfect in beeld

Op de fles is een beeldvlak van 20 x 105 mm voor de lasergravering. Hier wordt door laser de keiharde poedercoating tot op het roestvrijstaal verwijderd en ontstaat een messcherpe inprint van uw logo/beeldmerk of slagzin. Voor deze verwerking levert u een afbeelding op maat in Adobe Illustrator AI of EPS aan in 100% zwart.

Social media

Elke Blue Bottle partner lift zonder verdere bijkomende kosten mee in speciale visuals in onze social mediauitingen [ Twitter, Instagram en Facebook ] en staat de fles met logo en weblink op de speciale actie-webpagina.

Blauw is het nieuwe groen!!

Elke Blue Bottle draagt zijn naam en instructie-inslag op de bodem van de fles en deze is niet te verwijderen.  

Mee doen! of meer weten? 

Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.the Blue Bottle 500 print dimensions