"No Water, No Life. No Blue, No Green!"

Sylvia Earle

sky-plasticheroes.jpg

De Blue Bottle 500

Wordt ook Blue Bottle partner!

Voor de eerste 500 ondernemers, bedrijven of organisaties die zich aansluiten als Blue Bottle partner is een prachtig aanbod. Normaal kosten 40 flessen met lasergravering en opstartkosten 859 euro inclusief btw.

Als Blue Bottle partner kost u dit maar 500 euro exclusief btw!

Uw deelname is actief na betaling van de factuur. Na elke 20e inschrijving geven wij een verzamelorder af bij de fabriek. Omdat uw 40 Bottles uw logo, merk of slagzin dragen valt dit voor de Belastingdienst volledig onder reclamekosten. 

Perfect in beeld

Op de fles is een beeldvlak van 20 x 105 mm voor de lasergravering. Hier wordt de keiharde poedercoating tot op het roestvrijstaal verwijderd en ontstaat een messcherpe inprint van uw logo/beeldmerk of slagzin. Voor deze verwerking levert u een afbeelding op maat in Adobe Illustrator AI of EPS aan in 100% zwart.

Social media

Elke Blue Bottle partner lift zonder verdere bijkomende kosten mee in speciale visuals in onze social mediauitingen [ Twitter, Instagram en Facebook ] en staat de fles met logo en weblink op de speciale actie-webpagina.

Blauw is het nieuwe groen!!

Elke Blue Bottle draagt zijn naam en instructie-inslag op de bodem van de fles en deze is niet te verwijderen.  

Meer weten? 

Neem nu contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.the Blue Bottle 500 print dimensions