"No Water, No Life. No Blue, No Green!"

Sylvia Earle

sky-plasticheroes.jpg
waterpunt kaart Bonaire

Waterpunten?

London, Berlijn, Parijs, Bonaire, Delft en,..

‘Gratis drinkwater’ is een netwerk van waterpunten waar een Blue Bottle houder zijn fles gratis kan vullen met gekoeld drinkwater. Zo’n waterpunt is een locatie waar de ondernemer dit water in eigen beheer verstrekt. Dit kan gewoon uit de kraan, uit een kan, de koelkast, jerrycan of waterkoel-unit.

Elk waterpunt wordt herkenbaar weer gegeven door de blauwe bolletjes op de mobiele applicatie en d.m.v. blauwe druppeltjes op de diverse kaarten van toeristische organisaties. Daarnaast zit de opvallende stiker ergens duidelijk aan het pand. Zo maakt het officieel Waterpoint zich nog beter zichtbaar door het ophangen van de Waterpoint-poster op bijvoorbeeld de website of in de wc. Deze is te downloaden via de website als PDF. 

Elk officieel Waterpoint heeft de mogelijkheid de Blue Bottles te verkopen/aan te bieden aan hun gasten/klanten voor een vaste maximale verkoopprijs van 15,00 euro terwijl vergelijkbare kwaliteitsflessen al snel rond de 35 euro kosten. 

Waterpunt 2.0

Locaties-eigenaren die meer informatie willen over interne of openbare waterpunten kunnen ook contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.