sky-plasticheroes.jpg
the Blue Bottle - voor de echte gastvrouw/gastheer

Waterpunt?

Op dit moment zijn wij begonnen met het inventariseren van de toekomstige waterpunten in het Caribisch gebied. Elk locatie, resort, duikshop, bar, restaurant of toeristisch locatie kan worden opgenomen in deze lijst en zal ook in de toekomstige mobiele applicatie worden weergegeven. 

EEN GOED GASTHEER/GASTVROUW!

Dat ben je natuurlijk op de eerste plaats als locatie-eigenaar van een officieel Blue Bottle Waterpoint! Het enige wat je hiervoor doet is de gasten de mogelijkheid bieden GRATIS hun waterfles te vullen. Misschien voor jullie bedrijf/organisatie al niets nieuws onder de Caribische zon maar wat wij verder aanbieden wel. 

Want omdat wij die samenwerking graag uitdragen zetten wij je - na het goedbevinden na een mystery-guest-bezoek - met naam en toenaam op onze Waterkaart. Deze kaart staat op onze website, de toekomstige mobiele applicatie en nieuwe Waterpunten worden d.m.v. storytelling op onze Facebookpagina extra geprofileerd. Onze mystery-guest overhandigt je een eigen Blue Bottle, promotiemateriaal en een houder met informatiefolders in drie verschillende talen. 

Dan maak je jezelf aan je gasten bekend als officieel Waterpoint door het goed zichtbaar ophangen van de Waterpoint-poster. Deze is ook extra te downloaden via de website als PDF. 

Als officieel Waterpoint heb je nu ook de mogelijkheid de Blue Bottles te verkopen/aan te bieden aan je gasten/klanten. De minimale afname is per overdoos van 40 flessen. Verplichte maximale verkoopprijs is 15,00 dollar en vergelijkbare kwaliteitsflessen kosten rond de 30 dollar. 

Waterpunt 2.0

Locaties-eigenaren die meer informatie willen over interne of openbare waterpunten kunnen ook contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.